Reikibehandling

Reiki kommer från Japan och har tusenåriga rötter i Tibet. 

Själva ordet betyder universell livsenergi. Alla drar vi automatiskt in energi i våra kroppar  för att vi ska hålla oss friska och i balans. Ibland hamnar kroppen i obalans av olika anledningar av stress eller andra påfrestningar i livet. Detta leder till att vi inte kan dra till oss den energi vi behöver och det kan leda till energiblockeringar. Med tiden kan detta ge oss symptom såsom värk, smärta eller negativ mental påverkan.

Under en behandling förmedlar terapeuten universell livsenergi till mottagaren. Syftet är att rensa ut blockeringar och återskapa det naturliga energiflödet för att sätta fart på processerna för självläkning. 

Metoden lämpar sig för behandling mot smärta, stress, ångest, fysiska och mentala spänningar. Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser. Reiki kan ges och ta emot av alla oavsett om man är spirituellt eller vetenskapligt lagd. 

Modern forskning visar att den är effektiv i en rad olika sammanhang. Reiki klassas som friskvård av Skatteverket och är en erkänd komplementär metod som används inom omvårdnad i länder som USA, England, Spanien, Portugal, Turkiet, Indien för att nämna några länder.

Skapa din hemsida gratis!