Vem är jag?

För c.a 30år sedan fick jag min första healingbehandling. Det var en helt ny upplevelse för mig, jag blev uppmärksam på energier som flödade i kroppen. Behandlingen var väldigt avkopplande. Sedan dess har jag gjort healing på mig själv regelbundet. 

För att förstärka mina kunskaper utbildade jag mig i Reiki. Det är en mjuk avslappnande form av healing som förenklat innebär en överföring av energi. Trots sin enkelhet är det en väldigt effektiv och kraftfull behandlingsmetod. 


Så här går en behandling till

Klienten ligger på en behandlingsbänk med kläderna på sig. Jag förmedlar energi genom att lägga mina händer på olika punkter på kroppen och håller kvar i några minuter på varje ställe. Vid en 30 minuters behandling behandlas bara framsidan och vid en 60 minuters behandling behandlas båda sidor. Hur man upplever en behandling är väldigt individuellt, vissa känner av den i form av kyla, värme, stickningar, pirrningar, pulseringar eller kanske ingenting. Det händer inte sällan att man somnar och gör man det så är det helt ok.

Bokning

Ring 0708278010 för att boka en behandling

eller

skicka ett mail, se nästa sida

 

Skapa din hemsida gratis!